Nieuwe BIA-meting weegschaal in de praktijk!

InBody weegschaal in de prakijk

Perceel 7

Vanaf nu is het mogelijk om in de praktijk je lichaamssamenstelling te meten. De InBody meet snel, gedetailleerd en vergelijkbaarelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. Traditionele methodes zoals gezondheid meten aan de hand van BMI of gewicht zijn achterhaald. Met de modernste technologieën kan er nu veel meer gemeten worden. Ga verder dan gewicht en kom er achter hoeveel vet, spier en vocht er in het lichaam zit.

In lichaam

Bij elke InBody-test wordt er een resultatenvel afgedrukt met gedetailleerde informatie over de spiermassa, vetmassa en het lichaamswater van de gebruiker. De InBody Body Composition Analyzer geeft de spier- en vetmassa van elk lichaamsdeel weer om een ​​juiste schatting van de lichaamssamenstelling te komen.

Perceel 8