Over Charlotte

Deskundig, kwaliteit, toegankelijk

Deskundig
Mijn naam is Charlotte Leest-Leendertse, woonachtig in Oegstgeest, getrouwd en moeder van twee kinderen. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als diëtist en leefstijlcoach. In 1998 heb ik de Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond, waarna ik ben gaan werken bij een grote thuiszorgorganisatie. Daar heb ik veel ervaring op kunnen doen en is mijn passie voor dit mooie werk gegroeid.

Kwaliteit
In 2013 ben ik mijn eigen praktijk gestart waarbij ik het heerlijk vind om mijn eigen koers te varen. Daarbij is samenwerking met onder andere huisartsen, praktijkondersteuners, diverse andere disciplines en organisaties, maar ook andere diëtisten erg prettig om te zorgen voor een optimale kwaliteit.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om ingeschreven te blijven dien ik jaarlijks bijscholingen te volgen om mijn kennis te vergroten. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van diëtisten (NVD) en het diëtistennetwerk Zuid-Holland noord.

NVD

Toegankelijk
Als diëtist en leefstijlcoach vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar wat jij nodig hebt bij het veranderen van je eet- en leefstijl. Er zijn verschillende redenen waarom mensen bij mij op consult komen. Sommigen zijn op zoek naar praktische adviezen en diëten op het gebied van afvallen, ziekten en gezondheid. Anderen hebben al voldoende kennis, maar willen coaching bij het veranderen en volhouden van eet- en leefgewoonten. Ik adviseer en begeleid mensen van jong tot oud en met verschillende culturen en achtergronden.

Veranderen van eet- en leefgewoonten is niet altijd makkelijk en kost tijd en energie. Het is fijn om daar ondersteuning en evaluatiemomenten bij te hebben. Het is voor mij een plezier en een voorrecht om samen en in jouw eigen tempo te werken aan het realiseren van jouw doelen. Ik wil je hierbij graag adviseren en bijstaan! Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via mijn contactgegevens.